Zandvoorter Allee 120

2012 WD, Haarlem

Verkocht
Download brochure

Beschrijving

Op de grens van Haarlem en Heemstede, gelegen op de derde etage van serviceflat Kinheim, tweekamerappartement met balkon op het westen en berging op de begane grond.

Het gebouw beschikt over een gezellige recreatiezaal met bibliotheek, leeshoek, computerzaal en een biljartkamer met twee biljarts. In het pand is een professionele pedicuresalon en een dames- en herenkapsalon gevestigd.

Een zeer actieve bewoners commissie organiseert o.a. bridge, mahjong, klaverjassen, biljarten, tafeltennis, jeu de boules en koersbal. Tevens is er een zangkoor en worden regelmatig uitstapjes georganiseerd naar bezienswaardigheden en concerten. Ook worden er gezellige soosmiddagen georganiseerd. Voor dit alles geldt: U mag deelnemen, maar niets is verplicht!

De gemeenschappelijke entree beschikt over een receptie, videobewaking en telefoon-installatie. Het complex is voorzien van liften, alle ruimten zijn rolstoel- en rollator vriendelijk. De technische medewerkers kunnen u terzijde staan en behulpzaam zijn bij kleine klusjes tegen een zeer gunstig tarief.

Er zijn diverse logeerkamers waar u tegen vergoeding gebruik van kunt maken.

Service complex Kinheim staat bekend om de mooie centrale ligging, het complex is namelijk zeer gunstig gelegen ten opzichte van NS-station, het centrum van Haarlem, de dorpskern van Heemstede en diverse busverbindingen direct voor de deur.

De prachtige binnentuin met vijver en Koi Karpers zijn voor gemeenschappelijk gebruik en voorzien van bankjes en een prieel om heerlijk te genieten.

Kinheim werkt nauw samen met een thuiszorgorganisatie die vanuit Kinheim opereert en in overleg “zorg op maat” levert. Dit kan zijn op het gebied van huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging en eventueel verpleging voor kortere of langere tijd.

Kortom, zeer aangenaam zelfstandig wonen in een prachtige en veilige ambiance zonder dagelijkse zorgen!

Indeling:
Derde etage: Entree, hal, woonkamer met open keuken, slaapkamer met vaste kasten en toegang tot de badkamer met inloopdouche, wastafel en wasmachineaansluiting. Het balkon is zowel vanuit de woonkamer als vanuit de slaapkamer te bereiken.

Bijzonderheden:
* Leeftijdsgrens vanaf 50 jaar.
* Servicekosten totaal € 479,-- per maand
* De eenmalige entreekosten bedragen € 750,--.
* Oplevering kan snel.

Kenmerken

Status Verkocht
Liggingen In woonwijk, Vrij uitzicht, Beschutte ligging
Inhoud 205 m3
Woonoppervlakte 65 m2
Bouwjaar 1967
Bouwjaar 1967
Soort Portiekflat
Woonlaag 3
Aantal woonlagen 1
Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1

Installatie

Soorten verwarming Blokverwarming

Compare listings

Compare