AANKOOP VAN UW DROOMHUIS
Het perfecte huis op de perfecte locatie, daar gaan we voor.
TAXATIES
Heeft u een betrouwbare en objectieve taxatie van een woonhuis of appartement nodig? Register-Taxateur John Kramer is met ruim 25 jaar ervaring dé taxateur van Zuid-Kennemerland.
Previous
Next

ONS WERKGEBIED

Zuid Kennemerland is ons werkgebied voor wat betreft de woning makelaardij. Met een ruime kennis en ervaring in deze mooie en aantrekkelijke woonomgeving kunnen wij u uitstekend van dienst zijn bij het nemen van de juiste beslissing voor wat betreft uw woon comfort.

Ook in andere opzichten biedt Zuid Kennemerland een buitengewoon aantrekkelijke woonomgeving. Allereerst de centrale ligging met Amsterdam en Schiphol op 20 autominuten afstand en natuurlijk niet te vergeten het pittoreske Haarlem met al haar charmes, nabij zee, strand en duinen. Daarnaast zijn alle plaatsen in Kennemerland goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

”Zuid Kennemerland, een prachtige woonomgeving met een geheel eigen karakter”

Ons Team

JOHN KRAMER

Register Makelaar Taxateur (RMT)

John is sinds 1996 actief in de regionale makelaardij. Hij heeft veel ervaring opgedaan in de diverse regio’s die Kennemerland rijk is. Van stadswoning tot landgoed, van studio tot penthouse, John ziet er als geen ander de rijkdom in en weet er altijd weer de perfecte nieuwe eigenaar voor te vinden. Ook in projectmatig en zakelijk onroerend goed is John meer dan thuis: winkels, horecapanden en/of beleggingen. Opdrachtgevers bijstaan bij het vervullen van hun wensen en in het bijzonder voor hen speuren naar perfectie in Nederland, dat is wat hem elke keer weer blijft boeien.

LIZ DE VRIES

Kandidaat Register Makelaar Taxateur (K-RMT)

Liz vormt sinds 2015 samen met John het kantoor Kramer & Partners. Zij is actief als Kandidaat Makelaar. Als rasechte Haarlemse Mug kent de regio voor haar nauwelijks nog geheimen en datzelfde geldt inmiddels voor de makelaardij. Ze begeleidt woningzoekenden met het vinden van hun droomhuis en helpt verkopers bij het vinden van de perfecte koper. Daarnaast ondersteunt ze John bij het uitvoeren van taxaties. Ook beheert Liz de vastgoedportefeuille voor diverse cliënten en is zij voor een aantal internationale bedrijven actief in de Nederlandse huurmarkt.

DIENSTEN

Verkoop van onroerende zaken
John en Liz begeleiden u met veel plezier en enthousiasme bij de verkoop van een woning, appartement, winkel, horecapand of ander soort bedrijfspand. Van begin tot eind, totdat we de perfecte koper hebben gevonden.
Aankoop van uw droomhuis
Het perfecte huis op de perfecte locatie, daar gaan we voor. Uw wensen en eisen zijn zeer persoonlijk. Daarom leren wij u graag eerst kennen. Vervolgens nemen we u bij de hand en laten niet meer los tot wij uw droomhuis hebben gevonden.
Taxaties
Heeft u een betrouwbare en objectieve taxatie van een woonhuis of appartement nodig? Register-Taxateur John Kramer is met ruim 25 jaar ervaring dé taxateur van Zuid-Kennemerland. Indien gewenst laten wij het taxatierapport valideren door het NWWI, waarna u er bij alle instanties en hypotheekverstrekkers mee terecht kunt.

Meet our team

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing

Kathryn Wallace
Chair Manager
Kathryn Wallace
Chair Manager
Intelligent, ambitious, energetic and proactive perfectionist. Working with Kathryn Wallace is a signature of success.
Jerry Edwards
Sales Manager
Jerry Edwards
Sales Manager
Intelligent, ambitious, energetic and proactive perfectionist. Working with Kathryn Wallace is a signature of success.
Virginia Holland
Real Estate Agent
Virginia Holland
Real Estate Agent
Intelligent, ambitious, energetic and proactive perfectionist. Working with Kathryn Wallace is a signature of success.
Donald Douglas
Marketing Strategist
Donald Douglas
Marketing Strategist
Intelligent, ambitious, energetic and proactive perfectionist. Working with Kathryn Wallace is a signature of success.

Wat onze klanten zeggen

waardering
“We wisten precies wat we wilden en John had dat ook snel door. Eén blik was genoeg voor hem om te weten wat te doen. Bij dit huis waren we direct overtuigd en heeft John de onderhandelingen fantastisch afgerond. De sterke communicatie van Liz, in combinatie met de directe “no nonsense approach” van John, dat s wat Kramer & Partners levert!”
by Mevr. Alexandra Verlaan
gerichte aankoop, cijfer 10
“John en Liz zijn toppers! Ik zou ze altijd aanbevelen, zeker de combinatie van kopen en verkopen maakt het compleet. Altijd bereikbaar en dus hele fijne communicatie over een weer, 24/7!”
by Dhr. Hofman
verkoop, cijfer 10
“Kramer & Partners zijn top makelaars, bij aan- én verkoop van je huis. Niets is hun te veel, zij staan je met raad en daad terzijde. Hun ervaring, deskundigheid en klantvriendelijkheid zijn vertrouwenwekkend.”
by Mevr. Verweij
gerichte aankoop, cijfer 9
“WAUW, te gek! Ons huis is verkocht. Wij wilden graag alleen het juiste bedrag, omdat er veel liefde in het huis zit. Daar waren Kramer & Partners de perfecte makelaars voor/ Een super advies, het contact liep goed, het hele traject deskundig & alles onder controle. Echt een aanrader! Bedankt Liz & John!”
by Mevr. Claire Post
verkoop, Cijfer 10,0
“Toppers, die van Kramer. Kundig, professioneel en nemen de tijd voor je. Ik zou hun aanbevelen aan iedereen die niet als “1 uit een dozijn” wil worden behandeld door de bekende makelaars uit de buurt.”
by Nicholas Molkenboer
zoeken en aankoop, cijfer 10

Zandvoortselaan 141
2106 CM Heemstede

Contact


Compare listings

Compare