AANKOOP VAN UW DROOMHUIS
Het perfecte huis op de perfecte locatie, daar gaan we voor.
TAXATIES
Heeft u een betrouwbare en objectieve taxatie van een woonhuis of appartement nodig? Register-Taxateur John Kramer is met ruim 25 jaar ervaring dé taxateur van Zuid-Kennemerland.
Previous
Next
Zuid Kennemerland is ons werkgebied voor wat betreft de woning makelaardij. Met een ruime kennis en ervaring in deze mooie en aantrekkelijke woonomgeving kunnen wij u uitstekend van dienst zijn bij het nemen van de juiste beslissing voor wat betreft uw woon comfort.

Ook in andere opzichten biedt Zuid Kennemerland een buitengewoon aantrekkelijke woonomgeving. Allereerst de centrale ligging met Amsterdam en Schiphol op 20 autominuten afstand en natuurlijk niet te vergeten het pittoreske Haarlem met al haar charmes, nabij zee, strand en duinen. Daarnaast zijn alle plaatsen in Kennemerland goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

”Zuid Kennemerland, een prachtige woonomgeving met een geheel eigen karakter”

JOHN KRAMER

Register Makelaar Taxateur (RMT)

John is sinds 1996 actief in de regionale makelaardij. Hij heeft veel ervaring opgedaan in de diverse regio’s die Kennemerland rijk is. Van stadswoning tot landgoed, van studio tot penthouse, John ziet er als geen ander de rijkdom in en weet er altijd weer de perfecte nieuwe eigenaar voor te vinden. Ook in projectmatig en zakelijk onroerend goed is John meer dan thuis: winkels, horecapanden en/of beleggingen. Opdrachtgevers bijstaan bij het vervullen van hun wensen en in het bijzonder voor hen speuren naar perfectie in Nederland, dat is wat hem elke keer weer blijft boeien.

LIZ DE VRIES

Kandidaat Register Makelaar Taxateur (K-RMT)

Liz vormt sinds 2015 samen met John het kantoor Kramer & Partners. Zij is actief als Kandidaat Makelaar. Als rasechte Haarlemse Mug kent de regio voor haar nauwelijks nog geheimen en datzelfde geldt inmiddels voor de makelaardij. Ze begeleidt woningzoekenden met het vinden van hun droomhuis en helpt verkopers bij het vinden van de perfecte koper. Daarnaast ondersteunt ze John bij het uitvoeren van taxaties. Ook beheert Liz de vastgoedportefeuille voor diverse cliënten en is zij voor een aantal internationale bedrijven actief in de Nederlandse huurmarkt.

waardering

Zandvoortselaan 141
2106 CM Heemstede

Compare listings

Compare