Laurens Reaellaan 54I + GAR

2024 BJ, Haarlem

Verkocht
Download brochure

Beschrijving

Fijn 3-kamer appartement met twee balkons, gelegen in het rustige en groene 'De Krim', op de grens van Bloemendaal.

Met een prettig woonoppervlakte van ca. 89m2, twee slaapkamers, twee balkons, een berging en een garage (los bij te kopen voor € 50.000,--) op de parterre. Door de hoekligging heeft het appartement een extra raam aan de zijkant waardoor het appartement heerlijk licht en ruimtelijk aanvoelt.

Het kleinschalige complex is gelegen op loopafstand van het Station Bloemendaal met rechtstreekse verbinding naar Amsterdam met iets verderop de winkelstraat van Bloemendaal. Hier vind je een groot assortiment aan winkels, een supermarkt en diverse restaurants. Verder zijn er in de omgeving diverse sportfaciliteiten waaronder een ijsbaan, ook scholen en diverse uitvalswegen zijn zeer dichtbij. Het strand en de duinen liggen op circa 20 minuten fiets afstand evenals het centrum van Haarlem.

Indeling:

Begane grond: afgesloten entree, hal met toegang naar de berging en trappenhuis. Toegang tot de los aan te kopen garage is aan de andere kant van het gebouw, recht onder het appartement.

1e verdieping:
Entree, ruime hal met video deurbel en toilet met fonteintje. Heerlijk lichte en zeer ruime woonkamer met toegang tot het balkon aan de voorzijde (zuid). De dichte keuken beschikt o.a. over een afzuigkap, 4-pits gasfornuis, koelkast en de C.V.-ketel en geeft toegang tot het tweede balkon. Er zijn twee volwaardige slaapkamers met beide een handige vaste kast en een aansluiting voor een wastafel. De slaapkamer aan de achterzijde heeft ook toegang tot het tweede balkon. De badkamer beschikt over een douche, wastafelmeubel, handdoekradiator en de wasmachine aansluiting.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca. 89m²;
- Verwarming en warm water via CV ketel Vaillant, bouwjaar 2014;
- Actieve VVE, servicekosten € 178,- per maand voor het appartement en € 21,- per maand voor de garage;
- Garage recht onder het appartement op de begane grond is los bij te kopen voor € 50.000,-- k.k.;
- Notaris keuze verkoper: Blank Prevoo van Bolhuis Notarissen;
- Oplevering in overleg.

Kenmerken

Status Verkocht
Liggingen Aan rustige weg, In woonwijk
Inhoud 287 m3
Woonoppervlakte 89 m2
Bouwjaar 1958
Bouwjaar 1958
Soort Portiekflat
Woonlaag 1
Aantal woonlagen 1
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1

Installatie

Soorten verwarming CV ketel
CV ketel type Vaillant
CV ketel bouwjaar 2014
CV ketel eigendom Eigendom

Compare listings

Compare