H.J. Koenenstraat 8

2012 BA, Haarlem

€ 975.000,- k.k.
Download brochure

Beschrijving

Uw droomhuis wacht op u in de H.J. Koenenstraat!

Deze woning heeft een prettige maatvoering, beschikt over een royale woonkamer met gezellige houtkachel, zonnige achtertuin, maar liefst zes slaapkamers en twee badkamers.

Een karakteristiek, charmant gezinshuis op een hele fijne locatie. Aan de rand van het centrum, gelegen in de gewilde en kindvriendelijke Welgelegen buurt in stadsdeel Haarlem Zuid-West, met het stadsbos Haarlemmerhout en stadspark Frederikspark om de hoek. Een fijne, rustige woonomgeving met brede straten, veel groen en enkel bestemmingsverkeer.
Door de gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen en het openbaar vervoer (bushalte op steenworpafstand) zijn onder andere Amsterdam en Schiphol binnen een half uur bereikbaar.

Komt u kijken?

Indeling:
Voortuin, entree, hal met originele granito vloer, trapkast, toilet met fontein, royale woonkamer met houtkachel, open keuken (uit 2021) voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten een inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven, magnetron en koel- vriescombinatie. De zonnige tuin met vrijstaand stenen berging met gezellige houten overkapping is middels de openslaande deuren in de woonkamer alsook de deur vanuit de keuken te bereiken. De tuin is gelegen op het westen waardoor u tot in de late uurtjes van het zonnetje kunt genieten.

De eerste etage is voorzien van drie slaapkamers waarvan twee aan de voorzijde en één aan de achterzijde met balkon. De badkamer (tevens uit 2021) beschikt over een ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel met meubel, apart toilet met fontein.

De tweede etage is wederom voorzien van drie slaapkamers waarvan twee aan de voorzijde met dakkapel en aan de achterzijde de zesde slaapkamer met dakkapel en toegang tot de tweede badkamer met douche en wastafel.

De bergvliering met cv-installatie is te bereiken middels de vlizotrap.

Bijzonderheden:
* Charmant gezinshuis op een ontzettend fijne locatie;
* Prettige maatvoering met zes slaapkamers en twee badkamers;
* Parkeren middels vergunning; geen wachtlijst bij de Gemeente Haarlem en de jaarlijkse kosten bedragen thans € 122,-- voor de eerste auto en € 455,-- voor een tweede auto;
* Oplevering in overleg.

Kenmerken

Status Verkocht o.v.b
Liggingen Aan rustige weg, In woonwijk
Inhoud 530 m3
Woonoppervlakte 147 m2
Perceel oppervlakte 144 m2
Bouwjaar 1927
Bouwjaar 1927
Soort Eengezinswoning
Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 6
Aantal badkamers 2

Installatie

Soorten verwarming CV ketel
CV ketel type Atag
CV ketel bouwjaar 2022
CV ketel eigendom Eigendom

Compare listings

Vergelijken