Kinderhuisvest 43

2011 NR, Haarlem

€ 1.350.000,- k.k.
Download brochure

Beschrijving

Wauw, wat een gave stadswoning!

Gelegen in het hart van de bruisende stad, met de Grote Markt op een steenworp afstand, met alle levendigheid en gezelligheid direct binnen handbereik.
Een prachtig, vrij uitzicht op de singel aan de voorzijde, een waanzinnig dakterras aan de achterzijde, zeer fraaie afwerking en twee studio’s voor diverse gebruiksmogelijkheden; hier wil je absoluut wonen.

Deze stadswoning heeft een luxe en sfeervolle afwerking met charmante, authentieke details. Het beschikt op de eerste etage over een royale woonkamer met open keuken die toegang verleent tot het dakterras van maar liefst 81 m2 met uitzicht op de Grote Bavo. Op de tweede etage bevinden zich twee slaapkamers met een luxe badkamer én een tweede badkamer. De begane grond is thans in gebruik als werkruimte en bibliotheek en de twee studio’s met eigen entree zijn geschikt voor diverse gebruiksmogelijkheden.

Kortom: Een huis om verliefd op te worden!

Indeling:
Begane grond: Entree, hal met toegang tot de eerste etage, garderobekast, bibliotheek, keuken voorzien van 2 pits inductie kookplaat, ijskast en combi-oven, twee toiletten met fontein, royale kast en werkkamer met te openen raam en airco. Aan de zijkant twee studio’s, beide voorzien van eigen entree, keuken voorzien van 2 pits inductie kookplaat, magnetron en koel/vriescombinatie, badkamer met douche, wastafel met meubel en toilet, aparte tweepersoons slaapkamer met airco. Alle ruimten hebben een onafhankelijke temperatuur regeling.

Eerste etage: Overloop, toilet met fontein, vaste kast met cv-installatie en domotica installatie, royale woonkamer met open keuken voorzien van kookeiland met inductie 5 pits, met flexzone, kookplaat (Bosch) verzonken 3 weg stekkerdoos, vaatwasser (Ikea) en afzuigkap (Bosch), combi-oven (Bosch), warmhoudlade (Bosch), Quooker met warm en bruisend water, ruime koel/vries combinatie (Bosch), twee wijnklimaatkasten (Hoover). De gehele etage heeft vloerverwarming en voor de gezellige winteravonden is er een openhaard gesitueerd in de huidige woonkamer.

Middels de openslaande deuren betreed je het dakterras met achter in een patio waar je door de drie wanden ook in de winter heerlijk kunt vertoeven. Om dit nog aantrekkelijk te maken hangt er een verwarming aan het plafond, staat er een houtkachel van cortesonstaal en is er tuinverlichting. Naast de patio nog een tuinkast en een afscheiding tussen de buren met opbergruimte. De ruim opgezette borders zijn goed gevuld met vaste (kleurrijke) beplanting en heeft een volwassen karakter. Er is de gehele dag zon! Boven de openslaande deuren hangt een elektrisch bedienbaar zonnescherm.

Tweede etage: Overloop met vaste kasten, toilet met fontein, slaapkamer voorzijde met dakkapel, kast met wasmachineaansluiting en plaats voor een droger, badkamer met douche en wastafel met meubel, twee vaste kasten. De tweede slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde en beschikt over een open badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafel met meubel. Vaste badkamerkast en vaste ladekasten langs de wanden. Frans balkon met openslaande deuren en zicht op het dakterras en de Bavo. Tevens door daklichten veel natuurlijk licht in de ruimte. Beide slaapkamers zijn voorzien van airco. De gehele etage is voorzien van vloerverwarming.

Boven de voor slaapkamer is nog een (open) vliering beschikbaar van ruim 20 m2 met twee Velux dakramen die naast frisse lucht ook zorgen voor veel daglicht op de overloop.

Bijzonderheden:
• Gave stadswoning met prachtig uitzicht en waanzinnig dakterras;
• Het gezellig centrum van Haarlem met zijn restaurants, kroegjes en boetieks ligt letterlijk om de hoek.
• Royaal woonoppervlakte, 235 m2, met diverse gebruiksmogelijkheden;
• Begaande grond en 1e verdieping volledig verbouwd in 2015 en 2e verdieping volledig vervangen in 2016
• Dichtbij openbaar vervoer (bus en trein) met super goede verbindingen.
• Oplevering in overleg.

Kenmerken

Status Beschikbaar
Liggingen In centrum, Vrij uitzicht, Aan vaarwater
Inhoud 806 m3
Woonoppervlakte 234 m2
Perceel oppervlakte 142 m2
Bouwjaar 1885
Bouwjaar 1885
Soort Grachtenpand
Aantal kamers 9
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 2

Installatie

Soorten verwarming CV ketel
CV ketel type Remeha Avanta
CV ketel bouwjaar 2015
CV ketel eigendom Eigendom

Compare listings

Vergelijken