Zandvoorter Allee 168

2012 WE, Haarlem

Verkocht
Download brochure

Beschrijving

Aangenaam en zorgeloos wonen in de zeer goed onderhouden Serviceflat Kinheim.

Op de grens van Haarlem en Heemstede, gesitueerd op de vierde etage, met uitzicht op de fraai aangelegde binnentuin met vijverpartij, ligt dit fijne tweekamerappartement.

Servicecomplex Kinheim:
Het complex staat bekend om de mooie centrale ligging, het complex is namelijk zeer gunstig gelegen ten opzichte van NS-station Heemstede/Aerdenhout, het centrum van Haarlem, de dorpskern van Heemstede en diverse busverbindingen op korte afstand.

De gemeenschappelijke entree beschikt over een receptie, videobewaking en telefoon-installatie. Het complex is voorzien van liften, alle ruimten zijn rolstoel- en rollator vriendelijk.

Het gebouw beschikt over een gezellige recreatiezaal met bibliotheek, leeshoek, computerzaal en een biljartkamer met twee biljarts. In het pand is een professionele dames- en heren kapsalon, pedicuresalon en een massagesalon gevestigd.

Een zeer actieve bewonerscommissie organiseert o.a. bridge, mahjong, klaverjassen, biljarten, tafeltennis, jeu de boules, koersbal en een eigen zangkoor. Er worden regelmatig uitstapjes georganiseerd naar bezienswaardigheden en concerten. Ook worden er gezellige soosmiddagen georganiseerd. Voor dit alles geldt: U mag deelnemen, maar niets is verplicht!

De technische medewerkers kunnen u terzijde staan en behulp zijn bij kleine klusjes tegen een zeer gunstig tarief.

Er zijn diverse logeerkamers waarvan u voor uw gasten tegen vergoeding gebruik kunt maken.

De prachtige binnentuin met een jeu de boules-baan en vijver met Koi karpers is voor gemeenschappelijk gebruik en voorzien van bankjes en een prieel om heerlijk te genieten.

Kinheim werkt nauw samen met thuiszorgorganisatie Zorgbalans die vanuit Kinheim opereert en in overleg “zorg op maat” levert. Dit kan zijn op het gebied van huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging en eventueel verpleging voor kortere of langere tijd.

Kortom, zeer aangenaam zelfstandig wonen in een prachtige en veilige ambiance zonder dagelijkse zorgen!

Indeling appartement:
Vierde etage: Entree, ruime hal, toilet met fontein, toegang tot de woonkamer met open keuken en toegang naar het balkon. De slaapkamer beschikt over inbouwkasten, toegang naar het balkon en een badkamer met douche, wastafelmeubel en wasmachineaansluiting.

Bijzonderheden:
- Leeftijdsgrens 50 jaar en ouder
- Berging op de parterre
- Zeer gunstig gelegen ten opzichte van Haarlem centrum en diverse uitvalswegen
- De maandelijkse servicekosten bedragen thans totaal € 440,-- bestaand uit: servicekosten € 240,--, bijdrage VvE € 150,-- en voorschot stookkosten € 50,--
- De eenmalige entreekosten bedragen € 750,--

Kenmerken

Status Verkocht
Liggingen Aan rustige weg, In woonwijk
Inhoud 198 m3
Woonoppervlakte 62 m2
Bouwjaar 1967
Bouwjaar 1967
Soort Portiekflat
Woonlaag 4
Aantal woonlagen 1
Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1
Aantal badkamers 1

Installatie

Soorten verwarming Blokverwarming

Compare listings

Compare