Zandvoorter Allee 138

2012 WD, Haarlem

€ 325.000,- k.k.

Beschrijving

Op de grens van Haarlem en Heemstede, gelegen op de derde etage, driekamer appartement met loggia met uitzicht op de binnentuin.

Het gebouw beschikt over een gezellige recreatiezaal met bibliotheek, leeshoek, computerzaal en een biljartkamer met twee biljarts.
In het pand is een professionele dames- en heren kapsalon, pedicuresalon en een massagesalon gevestigd.

Een zeer actieve bewoners commissie organiseert o.a. bridge, mahjong, klaverjassen, biljarten, tafeltennis, jeu de boules, koersbal en een zangkoor. Er worden regelmatig uitstapjes georganiseerd naar bezienswaardigheden en concerten. Ook worden er gezellige soosmiddagen georganiseerd. Voor dit alles geldt: U mag deelnemen, maar niets is verplicht!

De gemeenschappelijke entree beschikt over een receptie, videobewaking en telefoon-installatie. Het complex is voorzien van liften, alle ruimten zijn rolstoel- en rollator vriendelijk.
De technische medewerkers kunnen u terzijde staan en behulp zijn bij kleine klusjes tegen een zeer gunstig tarief.

Er zijn diverse logeerkamers waar u tegen vergoeding gebruik van kunt maken.

Service complex Kinheim staat bekend om de mooie centrale ligging, het complex is namelijk zeer gunstig gelegen ten opzichte van NS-station, het centrum van Haarlem, de dorpskern van Heemstede en diverse busverbindingen direct voor de deur.

De prachtige binnentuin met vijver en Koi Karpers zijn voor gemeenschappelijk gebruik en voorzien van bankjes en een prieel om heerlijk te genieten.

Kinheim werkt nauw samen met een thuiszorgorganisatie die vanuit Kinheim opereert en in overleg “zorg op maat” levert. Dit kan zijn op het gebied van huishoudelijke hulp, persoonlijke verzorging en eventueel verpleging voor kortere of langere tijd.

Kortom, zeer aangenaam zelfstandig wonen in een prachtige en veilige ambiance zonder dagelijkse zorgen!

Indeling appartement:
Derde etage: Entree, hal, toilet met fontein, keuken voorzien van inbouwapparatuur, royale woonkamer met toegang tot het inpandige balkon aan de gemeenschappelijke tuinzijde, slaap-/studiekamer met tevens toegang tot het balkon en een tweede slaapkamer voorzien van vaste kasten en toegang tot de badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en wasmachineaansluiting. Het gehele appartement is voorzien van een prachtige visgraat parketvloer met band en bies.

Bijzonderheden:
* Leeftijdsgrens vanaf 55 jaar
* De totale maandelijkse servicekosten bedragen thans € 514,-- en zijn als volgt opgebouwd: € 240,-- servicekosten, € 60,-- voorschot stookkosten, € 214,-- bijdrage VvE
* De eenmalige entreekosten bedragen € 1.500,--
* Oplevering in overleg
* Notariskeuze verkoper

Kenmerken

Status Beschikbaar
Liggingen Aan rustige weg, In woonwijk
Inhoud 283 m3
Woonoppervlakte 88 m2
Bouwjaar 1967
Bouwjaar 1967
Soort Portiekflat
Woonlaag 3
Aantal woonlagen 1
Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1

Installatie

Soorten verwarming Blokverwarming

Compare listings

Compare